Thursday, July 12, 2012

Membebel

Wah dari sunyi sepi tetiba up entry membebel kan?? Gasaklah. Sebab ada la org tu dok suruh2 aku update padahal hari2 aku borak dengan dia , suruh jugak aku update. Peminat uols layankan aje. Githew...

Well sebulan ni (korang boleh kira dari tarikh entry aku yg dah lemau2 yg lepas) spi ke hari ini, aku boleh la menarik bafas lega sikit. At least KPI alu dah tercapai la for kerja2 yang penting. Ada la lagi kerja sampai ke tahun dpn nun menanti tp at least boleh tarik nafas selagu.

Lagi semingu nak puasa eh? Memang nampak nk puasa bila iklan yusof taiyob dah mula membisik2 kat tv. Hahahha. Lepas tu muncul pulak iklan karpet. Confirm dah sah nak puasa. Org kita ni bukan teruja sebab nak puasa dia teruja sbb kalau dah puasa maknanya nak raya. Kan?

Next week aku outstation. Bagus jugak KL je sebab leh la aku drag cuti sambut puasa dengan adik2 plus aku suruh la abah turun sekali. Keji. Bukan aku ajak adik aku balik kpg beramai2. Haha. Takpe bapak aku redooo je sebab dia suka je nak tgk cucu.korang sedau tak aku dah ade anak sedara? Hahaha. Tak sedar pun takpe aku buka sesape pun. Lagi satu ade jugak org bosan kalau entry aku keje citer pasal budak2 kecik la kan? So org tak suka jangan buat. Bila org ni tak suka tu, org tu tak suka ini last2 entry aku pon lesu. Takpe bukan ade org kisah jugak kot? Hehe.

Hah. Kan betul aku cakap aku membebel? Sapa suruh korang baca sampai abes kan? Sian.

Ok chiow!

Buyui

4 comments:

FARYN said...

xpe..yg penting aku nak pau kau duit raya.. aahaahaha

Buyuiazliana said...

sekupang je aku kasik kau. hahaha

jejaka anggun said...

selamat berpuasa.

Anonymous said...

bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......vbebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......vbebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......vbebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......bebel.........bebel......