Tuesday, April 16, 2013

Aku nak tumbdrive. Tolong vote.

Hai hai hai.....

Kembali bersiaran sebab nak mintak tolong korang. Hahha. Keji betul bunyinya.

Camni, kalau korang ada perasan iklan kat tv ada pasal canon buat satu contest tu pasal celebration of colour pejadah tah. So, aku pun saja la masuk try test cuba test tube segala. Grand prize dia not bad, ko akan dapat join satu workshop ni dekat US nun di samping menang camera canon 60D yang baru. Aku lagi suka dengar hadiah camera tu bley? Hahah. Tapi both prizes memang aku tak rasa la aku dapat. Tapi saguhati dia pun cam best je beg camera ada mulut jaws.. and tumbdrive. Dapat tumbdrive pun jadilah uols. 

Rupanya contest ni ada weekly theme . So this week theme dia red. So aku pon korek la pic ada merah2 .. ala2 merah ke.. tup2 pic ni dia accept. merasa la aku masuk galeri canon tu. Hahah. Dapat terima masuk galeri pun meloncat suka dah uols. Hahaha. Dasar jakuins ginilah gayanya. Padahal kat situ berlambak pic lawa2. So kalau rajin korang gilahh link ni.. tolong klik like dia.. kira vote la. Bagilah aku dapat vote.. aku nak tumbdrive tu je. Hahaha.

So, here is the link: KLIK SINI

Jadi inilah gambonya.. 


Gitu....... So next theme is green. Faryn suruh aku amik bendera PAS je. Kahkahkahkah!

Buyui

5 comments:

Anonymous said...

nak tumbdrive ke? nanti aku bagi....ada jer souvenir tumbdrive.tp ada cop company. nak? :)

FARYN said...

apsal tadi aku bukak ada pic lelaki bogel?
hahaahahaa

Buyuiazliana said...

tumbdrive cop2 tamau. ini dia nyer tumbdrive berbetuk huruf EOS tu. kahkahkah

Buyuiazliana said...

tumbdrive cop2 tamau. ini dia nyer tumbdrive berbetuk huruf EOS tu. kahkahkah

Buyuiazliana said...

faryn: eh pic barbarian aku cmne boleh ko tgk ni?