Wednesday, March 4, 2015

Hey awak!

Ye awaklah..



Apesal setia sangat ni tatap page saya ni? Dari pandang je page bersawang tebal 10 metre ni baik pergi tangkap giant tarantula merayap2 tu.  Hehe!

Sekarang ni aku rasa kalau dah ada entry ni maksudnya aku sangap habis la ni tak tahu nak buat apa. Blog org pun aku tak baca sangat dah wei. 

1. Sebab org pun jarang update dah tapi jgn la sayu sangat blogpsot ni sampai kena tutup tolonglah. Mana aku nak cari page orang tak heran dgn apa aku bebel nanti? Kang bebel kt fb org x suka (sebab aku pun x suka org merempan kt fb tu). Kat twitter pulak ada sampai 140 aksara (aksara kauuuu) je. So jgn la tutup blog is still relevant even tak ramai dah org nak hadap sekarang.

2. Aku bila time super saiyan bz mmg tahap gila. Since thn lepas lagi aku dah dpt taraf student kelek buku feeling2 mcm citer Ali Setan tu (hahahah) so aku akan bz bila time nak jumpa supervisor. Tapi bunyi mcm hari2 je kena jumpa kan? Oh tidak.. sebulan sekali je pun. At least! Kalau tak.. haram.. so meantime ape je aku buat? Entah? So kalau rasa cm best je sbg study ni silalah! LOL.

Eh tapi cuak jugak wei.. ni dah bulan 3 ni. Aku kena mula dah writing apa patut. Tak boleh dah kerja nak g jalan je (Tahun ni dah dua tempat aku dh pergi), tidur, makan . OK. Cuak !

Bye, jumpa lagi.

Tangkap cepat tarantula tu. Dia memang suka duduk tempat bersawang2 ni.

Buyui

2 comments:

Fatin Mraz said...

hah.. dapat sekor.. hahaa..
sawang pun kdg2 lawa.. ada seninye tersendiri...

aku pun baru jer kemas2 sawang kat blog aku tuh..

selamat menulis lah yer.. & selamat jumpe supervisor~

;)

Anonymous said...

pure rempetpan (??? got mey this word?) tiada motif and arah tuju entry ni..... :)