Tuesday, June 12, 2012

Random

Random ni akan menjelma bila masa aku tak de cerita nak cerita tapi gigih nk up new entry dalam perasaan "peminat nanti2kan kemunculan entry baru kau". hahahha!

So let's merandom;

1. Sejak balik dari Colombo tangan aku dah menjadi semakin menyotong. Bukan lembut macam sotong tapi banyakk tangan... umpama dewa yang banyank tangan tu pun boleh jugak la banyak macam tu. Ni pun aku curi masa ni, pasni sotong mode is on. Eceh!

2. Sejak balik dari Colombo juga kerja tahun depan pun dah dapat. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Sekarang baru June. Dia umpama raya bulan 8 tapi bulan January ko dah mula buat baju raya. Tak ke bunyi macam melampau tu?

3. Ada gak cerita drama kat kaunter MAS ngan emigresen aritu masa balik. Tapi panjang lak kalau aku cerita so i keep it la for one day untuk aku cerita kalau aku still ingat sebab sekarang ni semut suka nau masuk dalam air masak aku banyak terlupa maybe aku ade tertelan kot?

4. Eh sebulan lagi nak puasa eh? Aku ganti pun belum. Hahaha! Mentang2 la sikit eksen.

5. Ok dah kena sambung menyotong.

Bai.

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

untunglah ada entry baru...

Buyuiazliana said...

untunglah..untunglah sangat...untunglahhhhhhh..

Fatin Mraz said...

selamat meng qada ya~