Sunday, September 11, 2011

kenapa aku tak berupdate?

Lately ini....

1. Dah tak sempat pagi2 nak on blog sana sini, bukak FB , semua..but twitter still la bukak tengok timeline.

2. Dulu first thing bukak bila on pc is blogspot, now email..bukan personal email...tapi email official check kerja.

3. Kalau nak ikut kerja boleh buat dekat rumah tapi kalau dah buat dekat rumah lagilah tak ada dah masa untuk diri sendiri.

4. Tapi nak stay up lama2 dekat ofis aku adalah pentakut. Lagipun gaji aku bukan berdasarkan berapa lama aku duduk ngadap kerja sama je banyak tu jugak, kena potong lg adalah.

5. Idea nak update pun tak seberapa dah. Menipis je rasa otak ni.

6. Sebab tu la aku macam lemau je nak update, sila maafkan saya.

7. Bz + tak ada idea = blog tak update

8. Harapan : esok adelah idea nak update ok?

p/s: Korang ingat tak cerita zaman dulu yg ada Fantaghiro, Tarabas tu? Ok dia ulang balik kat TV9 every Sunday kol 10pm. Kalau tak tahu sama ada korang ni lahir zaman sebelum merdeka tak pun korang laahir zaman millenium. Gila semua orang tau kot cerita tu?!!

Buyui

2 comments:

VFN said...

aku tak sempat tgk...
tarabas adalah lazat ok.. ekekeke..

buyuiazliana said...

VFN: kan lazat hingga menjilat2..eh?!