Wednesday, September 7, 2011

still lagi raya ke?

hi! miss me?eceh!

so syawal still ada , harini dah second day aku masuk kerja and there are still a lot of works kena kasik habis. Tapi aku rasa macam tak kan abis je ni.

sana sini semua bau2 raya still ada. kat fb orang semua letak gambar raya..profile pic raya..upload pic raya .. blog pun sama citer pasal raya. citer pasal dia balik kampung bakar lemang, main bunga api lah, korek lubang la nak tanam mercun la, lawat adik kawan kena mercun la.. haha! ni aku mandai tapi dalam ramai2 entry aku paling suka entry Fatin beraya dengan family, cam beest bunyi, klasik!siap gantung bendera sebab kebetulan merdeka kan?aku tak la gantung bendera mana tengok bendera pakcik depan umah cukuplah

pic raya pun satu hape takdek. dah nama pun aku bukan raya mana pun kan..so aku x kisah lah gambar ke ape pun..dah tu aku tengok kawan aku amik gambar kt studio masa raya dah macam best. bila aku usul kat abah dia dah buat muka pelik..hahaah!

so selamat hari raya la korang , masa2 ni la baru nak rasa best menelan saki baki kuih raya duduk depan tv malam hari. tak percaya? cuba buat..

p/s:aku still rasa janggal nak makan/minum depan orang secara terbuka. macam rasa still puasa

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

buat open house x?

buyuiazliana said...

JA: gigih ko nk dtg ke Texas for open house semata?

azataq said...

kalau tiket ditaja....kompom gigih dtg open house...oh..aku pon x berapa nak update blog sangat psl raya..saja nak cukupkan entry psl raya...ngehehehe....sedap yer...coba ko bayangkan plak...bila kat rmh kosong mkn kuih raya...ngehhhh

Anonymous said...

hapdet la tetiap hari..sehari dua kali. pagi n petang.x merry hari2 i x baca celoteh u......

pembaca setia tp pembaca senyap blog u :)