Tuesday, May 15, 2012

Apa ada pada nama

Kerja aku ni banyak melibatkan dengan orang luar. Tapi so far sekitar Asia je la. Bila dah cakap pasal Asian ni macam- macam la nama keluar.

Kejap tadi aku baru dapat email from seseorang. Pasal kerja. Orang Asia la, belah mana aku tak sure. Kalau nanti aku dapat kenal dengan beliau aku inform la beliau asal dari mana. Tapi yang aku rasa nak tergelak tapi rasa tak baik gelak tapi rasa tak tahan ku gelak jua bila tengok nama dia spelled camni. TongOn. 

Bila aku ni dah lemau mula la kan aku mikir merepek- repek sambil YM si Faryn.

Aku : ade org ni nama TongOn
          ltk 'g' jd lain 
          hahaha

Faryn, lagi la.. dia ade ke cakap "macam bongoks je"

Keji wei. Eleh padahal aku mula dulu kan. Double keji.

Tapi betul wei, aku tengok la kan orang- orang belah Asia ni kadang- kadang nama tak bernahu pun ade. Sampai aku tak reti nak sebut. Tak baik kan gelak kat nama orang, silap- silap orang tu pun tengok nama aku pun tah hapa2 dia cakap. 


Buyui

1 comment:

VFN said...

hahahahaa.... ngon ngon ngon