Sunday, May 13, 2012

What's on my mind

Ape dalam otak aku sekarang?

1. Lama tak update blog, semalam MM SMS (SMS ye bukan wassap ke tweet or ape yg tak pakai duit), "B, update lah blog". Aku agak dia macam dalam delusi sebab tetiba malam2 dia tanya macam tu.

2. Hari ni hari ibu. Aku sedekah fatihah je la untuk arwah mama as hadiah hari ibu.

3. Aku ok je sambut ke tak hari ibu ni sebab dari dulu tak sambut and sekarang pun nak sambut macam mana subjek utama tak ada, tapi aku emo betul lah pasal orang nak haram sambutan hari ni. Dah kenapa semuanya nak haram ni. Hergh..

4. Tapi aku tergelak baca konsep hari ibu yang haram si JA buat. Aku baca siang semalam.

5. Tapi buat berkoyan- koyan air mata aku keluar bila baca ni pada malamnya. Haih.

6. Harini 13 May. Ingat hari ibu je, sape kat sini ingat hari jugak peristiwa berdarah 13 May tu? Harap- harapa tak jadi macam tu ye. Takut ok. Ni bukan lawak.

7. Tu je la ape dalam fikiran aku selain mikir hal kerja pada saat ini.

Selamat hari ibu pada semua ibu2 di dunia ini especially to mommy Rayyan (montek), Mama to Umar and Amani (Kak Shma), Mama to Aqil, Man and Arianna (Mek Cher) and Umie to Gedel (Anim). 

Chiow. So, what's on ur mind?

Buyui

6 comments:

VFN said...

aku nak wish kau selamat hari ibu sebab kau kan mak ikan? hahahahaaa

jejaka anggun said...

Mamasita mcm aku ko x wish plak kan?

azataq said...

tq lagi sekali nok...aku pon nak tergelak bacca entry si kougar itu...ngahahahaha...

Buyuiazliana said...

terima kasihhhhh....terharu sgtttttttt

Buyuiazliana said...

aku nk wish tp aku tkt kena lak hukum haram wish kt ko hari ibu..so aku wish dlm hati je uols...

Buyuiazliana said...

dia kougar ke? dia mamasita la..ko tgk komen dia kt atas..LOL