Sunday, March 24, 2013

Keep on dreaming


 Semalam J tagged aku kat FB. Tak buat aku terjaga terus dari pagi hari Sabtu nan indah? Hahaha.

Terus mengundang 2 likes dan berbelas komen bertubi2. (selama ni FB aku senyap sunyi je cukuplah sekadar report aku menang candy crush level yang menyemakkan wall orang yang aku tengah cari jalan macam mana tak nak bagi semak wall orang pasal aku main game. Dan juga mengundang wassap seperti "Buyui, ko main candy crush kan? Tolong aku bagi lifes , aku nak tiket ni. LOL)

Malangnya dia tak dapat recall pulak aku kawen dengan sapa. Damn! Hahahaha. (Nasib tak ingat buatnya dia ingat and the person not in my list tak ke aku pulak mimpi ngeri lepas tu?)

Err... mimpi macam ni pun cuak gak aku dengar. Muehehehe. 

Aku dapat cerita orang mimpi aku kawen ni dah banyak tau. Dari zaman aku belajar lagi, ucapan aku terima kasih la kerana susah2 mimpi aku kawen. Haha. Keep on dreaming, ya!

Buyui

5 comments:

FARYN said...

mungkinkah bertemu di bali?
kekekekekee

Buyuiazliana said...

faryn: ehems!! mat saleh tgh surfing kah? hahahaha!

Che Sue said...

aku nk sebut nama2 retis mesia pun aku tak kenai..maka aku teka "brad pitt kah"??

nenna said...

people must be thinking bout u alot sampai boleh dibawa mimpi..ada tak dorang ckp, 'you're my dreamgirl' ? hehe
Ur going to Bali ke? jeles!

Buyuiazliana said...

che sue: hebakk la aku dr angie kalau dpt mcm brad pitt.. kahkahkah...

Nenna: bila masa plak i ckp nk pergi bali ni? jgn jeles lg. haha!