Sunday, March 31, 2013

Belaan baru, Vivien

Say hi everbody to Vivien. Kahkahkah.. nama nak mat saleh aje. Actually, Vivien ni hasil warisan saka dari my ex- boss (haihh... sedih aku tk abes lg ni. ko mampu ko sedih boss ko kena tukar sampai tahap ko nak ikut dia sama? hahaha).

Hasil dari series of drama (tak la tahap kena pegang kaki tak lepas pulak) finally this saka tree diperturunkan pada aku.

Ucapan aku pada Vivien ni,

Hi Viv (nama pendek dia), welcome to my room. Please grow up well and don't die/sawan/kejung/kena anorexia/bulemic or what so ever so that bila tuan lama ko datang jenguk (mana la nak tahu kan?) dia tak kejung/sawan/terkejut ot even aku yang dikejungkan nanti bila tengok pokok dia tak macam dia bagi dulu. Please I am begging u Viv! 

Your sincerely,
Ur new tuan, Buyui.

Selama hayat aku ni tak pernah kerja aku nak membela- bela pokok ni. Tapi pada pandangan aku si Viv ni senang sikit nak membelanya, ko tabur2 air 2-3 hari, baja sekali sekala (sesuailah bagi orang macam aku ni kan?). Hiduplah ia. Hopefully.

Tu je nak citer. Bye.

Buyui

2 comments:

FARYN said...

tukar nama REMY plsss!

Buyuiazliana said...

faryn: haha. tak boleh beb kawan aku ckp sbb dia kaler ijau bukan kelabu gelap2. haha