Thursday, June 24, 2010

cacacaca....

dasat la berapa kurun tak hapdate ni...???bukan takda cerita tentang diri pun..ada je macam-macam nak cerita dengan uols tapi macam tak nak la reveal sangat tentang status diri ai yang tak seberapa ni..ai bukan la femes blogger pun....femes pun di kalangan kawan-kawan itupun ai dah letak pisau kat leher diaorang suruh baca belog ai...[ok ai tipu saja je nak kasi macam ai ni gangster mafia nak mampus]. Lepas tu tak nak la pulak mengumpat sana mengumpat sini nak-nak lagi pasal si senget tu [tak payah uols kodek2 entri lama pasal senget ni..dia ai tak pernah cerita pun..tapi peel dia cukup la annoying tahap petala lapan...] and yet ai still belum rasa tahap petala lapan nak setori kat sini lagi pasal peel si senget ni...cukuplah ai mengadu domba dekat Anim cukuplah....[itupun sebab ai dh letak pisau kat leher dia susuh dia dengar..ok aku tipu lagi]


apa la ai meroyan sangat ni cakap tak ada benda nak cerita ada je plak..memang dasar mulut banyak ....pura-pura pendiam bila dah kenal....aku pegang mulut orang lain biar ai je cakap ok....or maybe sebab mabuk jimba tak abis lagi last week ni?talking aboout jimba-jimba ..me and teman sejimba Mr I pergilah tengok sex and the city...so the movie WAS FUN TO WATCH...and even review dia ramai kata story dia tak la sekick mana if u compare with concept of the series dia...not much sex and city of New York tapi nak gelak-gelak sampai terangkat-angkat kaki kau kat dalam tu sampai orang depan pusing belakang la tengok sape gelak macam hantu especially bab Samantha and her hormone ...ok la you should watch...tapi rata-rata yang pergi cakap sequel ni tak ada pun takpe...sebab semua dah settle down dah sebenarnya...tapi tak puas betul la tengok..tak banyak konflik semua macam dulu..punyalah gigih ambik tiket awal sehari macam la nak tengok gold class sangat kan...?tapi biasa arr Mr I kan sexcited so kena la call my friend suruh print siap-siap segala..yeah Mr I i know u kata u perfectionist..finee.....but still it was fun!ucapan untuk Mr I thanx again cos mak me feel like i have sugar daddy [miahahahahah!] and lain kali it's still on you sebab kalau on me orang cakap ko dayus makan duit fompuan.. ko nak?gile keji...



Mr I cakap ai mcm hantu...tu..tu.. siol....tetiba kepala je camtu..hantu jimba!hahahaha~


Kak Shma PM me tadi ajak ai tengok ella in concert next week...ala sadly to say..ai kena balik SP [mcm la sedih padahal ko suka kan balik rumah macam haram je bunyi] sebab ada pulak nak attend convention kat sana nanti...suka-suka buat kat tempat sendiri..so leh duduk puas-puas kat rumah..hopefully la...boleh la tengok bagaimana rupanya new family member ..ikan kelisa...[macam getiknya ayat aku ni]



dah nak meroyan apa lagi ha?ha one more thing last week will be last week for us..rakan jimba-jimba di sini...sroottttt [bunyi hingus bukan air mata okeh] ..sedih tau..macam mana la kehidupan RJ and me di sini...[kalau nak tahu sape itu RJ tengok la belog Princess Gumuk]..dengan ucapan ai di sini..carilah cicak gergasi harga 64 Juta tu ..untung-untung boleh la jadi CEO mana-mana takpun beli je telekom tu boleh la online sampai muntah...sedih!:(


Gonna miss all the tangans.......


p/s:mencikla!


Buyui

11 comments:

Anonymous said...

waduh2...sakitny mata tngk red text...nk terbeliak bijik mata...

buyuiazliana said...

terbeliak x?mmg saje je..ngeh!

iha said...

we gonna miss kakak santek!!!

Anonymous said...

we gonna miss kakak santek!!!!!

buyuiazliana said...

iha:ala pasni x de dah org nk lolong2 "hi kakak chantek!!"
uwaaaaaa!

jejaka anggun said...

jimba saja kejenyer...

azataq said...

wah dah pegi tgk.....mak tunggu dvd haram je...koser nak gi panggung kan....

buyuiazliana said...

JA-ratu jimba katanyer...ehh dh balik dr jimba di phuket?

Cherly-ko mmg x leh pegi satg dlm tu ko suka sorg..laki ko jaga bebudak kt luar je..

azataq said...

nama pun dia x suka tgk wayang kan...jaga anak arr....muahahaha

MarriageForIdiots said...

aaa...mr I !

buyuiazliana said...

MM:nape suka?hahahaha!