Wednesday, June 16, 2010

wasiat~dapat ape duit ke?


1. Thanks and link the person that gave you the cow



ye la tq la ama kawanku di MGS dulu sebab bagi lembu eh ni kerbau ni kat aku [aku kan bimbo cow tu selalu confius kerbau ke lembu..] *pitam..masalahnya ko kan dari kasi aku kerbau/lembu kopipes ni baik ko kasik duit betul2 kat aku...duit monopoli tak mo arr..



2. Bagi balik wasiat ni kat 7 blogger yang paling active atau 7 yang paling tak active.



tak payah...kalau sapa nak buat..buatlah....kalau karang aku suruh ada pulak tak suka kena lak maki balik..kang kena baling taik cow [tak tahu lagi cow tu kerbau so for safety taip cow je]



3. Bagitau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.



ada erk nama kampung ni?tiba-tiba rasa nak nyanyi lagu "kita semua sepakat..di kampung si pening lalat...mengucapkan selamat pengantin baru " *ahmad albab the movie



4. Cerita 3 perkara apa yang anda selalu wat sambil tengok



sambil tengok apa?tengok tv la kot...takkan la dalam toilet sambil tengok pintu toilet kot....hehe!kalau tengok tv selalu tak lepas:



-remote la...



-telephone pastu masa iklan boleh lagi la on hp check FB [wierd x?]..takpun masa GG n desperate housewives dok balas text wif Mr I masa iklan..



- rambut kot..kejap-kejap main rambut..kejap-kejap garu kepala..jap lagi ikat la..tu semua masa iklan...kalau tak...mata tak lepas kat screen tv ok..concentrate....



5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan



ai ni selalu suke setia dengan makanan tau..kalau pelik-pelik tak berapa nak makan..tapi kan pernah la cuba..



-rendang kuda [seriyes makan macam rasa pedal daging tu]

-rendang arnab [jangan panggil rabbit kalau tak ai tak mo makan] ~remember Mr I n Kyn?

-ape lagi ha?tak ingat tapi ada satu hidupan menjalar [ohh jangan igt ular pulak] pokok la...nama buah dia letup-letup...ai suka okeh..and tak mabuk la makan dia...sedap...





6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook



apa ada pada number...bersepah banyak pun tak pernah tegur ke komen ke say hi ke..buat ape..?



7. Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe .. kat mana??



ohh sorry spouse ke seposen ke apa tadak!![dulu kan makna spouse ni masa nak isi borang interview kat mana ntah ai boleh call my friend tanya apa tu spouse] *kpg.com betul



p/s: anyway to Ama thanks for tagging me..=)



Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

apa relevannya lembu ngan entry nih?

cow tuh lembu. buffalo tuh kerbau. jejaka anggun tuh merak.

Anonymous said...

sangat hebat! tahniah anda dapat hadiah lembu...kalau nk selamat cakap jer omnivor...tau aper itu omnivor?
hohohoho.....kan..masa tgk.....sah2 hotak aku terus tangkap ko akan ke biru! sekals pintu jamban?haiyooooo miss B tahi cow (baca as in malay ok) sangat! euuuuweeekkkkkk....
arnab..hengat! sesia jer!!!

waiting for jimba2 maut!!! hohohohoho

buyuiazliana said...

JA-ok thanks for the info..but then sok2 mesti kembali kompius...pelik kan paleotak ai?merak bukan peacock ke..ehh..ape ni cerita mcm ala2 sesame street ni?tu la ape kena mengena tah lembu ngn entry ni..heren tol...

mr I-omnivor ngn herbivor pon aku kompius oke...i am such a bimbo [suka ngaku bimbo sbb walaupon bodoh tp cantek ala2 paris hilton..haha!]