Thursday, June 3, 2010

aku wanita mulia

hari ni ai dah jadi pemerhati bebas dekat KLIA wif my boss...nasib je takde tilam bantal kalau ada lama dah kitaorang landing dulu sebelum flight landing...seriyesly this week and next week memang bz sikit...tapi ai suka...tak la macam nak naik kulat dah kat opis tu...[ni ucapan untuk boss supaya bawa saya lagi..walaupun saya dah diberi hint ikhlas iaitu "lain kali tak nak bawak dah]


sedang kami sibuk jadi pemerhati di situ...call pun bunyi..tangan ni pun gatai gak gi angkat sapa suruh padahal ai dah kenal dah nombor tu...ni bukan call dari ex BF ke...tak mo angkat [erkk...aku ada ke exBF..haha!tak pe pura-pura macam ko laku selama ni...so ada la koleksi of ex-BF] ini call dari customer service from company A nak promote insurans baru dia...tak suke la!!sori la kalau ada sesapa terasa...ai just nak luahkan rasa orang yang selalu telefon dia tak bunyi...even SMS pon...sekali bunyi service centre la..kredit kad la...hotel promotion la...so agak hampa di sini...


tapi ada selalu-selalu tu ai maki je....tapi disebabkan boss ai ada kat sebelah tu..so ai well behave okeh...terus jadi perempuan lembut baik sopan cakap dengan orang kita tak suka...[just imejin uols..ingat senang?]


dialog dia lebih kurang macam ni [sila buat dua suara...suara pompuan dan suara lelaki..]


ai:sori la encik...i don't think ai interested la kot...


org tu:kenapa cik N.....??[hampa suara dia..argghh...dasar perayu!!] saya belum abis cerita lagi...


ai:takpelah ai rasa ai pun nk terminate dah kredit kad ai ni [propa okeh] so tak perlulah u nak citer panjang...lagipun kalau u nak promote pun bukan ke u kena tanya ai nak ke tak dulu ke..kan ke itu etika??so ai rasa u carilah orang lain..sori...<---- tetiba keluar etika kau..amik!!paling tak boleh blah apesal ayat last tu macam ayat erra fazira cakap kat awie dalam sembilu..omg!!


kalau nak kira keji ai ni lama dah ai maki orang tu...oppsss!!


p/s:ni punya la tak nak nampak keji depan boss...sampai terkeluar ayat yusuf haslam uols...kepada Datuk Yus...adakah saya boleh berlakon gerak khas selepas ini??hehe!


Buyui


2 comments:

jejaka anggun said...

dah bole dah berlakon ngan datuk yus nih...
bawak watak org gaji. mampu?

buyuiazliana said...

JA-org gaji pon x pe dah sebab Mak Jah org gaji cerita Sembilu Kasih tu pun ramai kenal [oppsss kantoi layan sembilu kasih..haha!]