Monday, June 14, 2010

hottest entry

ai suke dan selalu tengok live traffic..dari situ ai boleh feeling "emmm ramai jugak peminat aku ni.." n kadang-kadang boleh jugak belajar nama-nama tempat jugak ..ye aku gile bimbo ok..oslo pun tak tahu kat mana..sampai aritu ai google ohh...kat norway ghupenya.......korang tau ke where is oslo?norway ada masuk world cup tak?~ada aku kisah?

back to the topic after melaut...from live traffic tu ai selalu notice entry-entry lama orang suke jelajah...ni salah satunya pasal kaki paris hilton.. apesal ha?

p/s:minat sungguh diaorg ni ngan paris...ai pon minat jugak..tapi ai lagi suke nak pergi paris...dari jumpa paris...aiyo...ape aku melaut ni..

Buyui

10 comments:

jejaka anggun said...

yer oslo tuh kat norway. copenhagen dekat denmark n munich kat germany. ;p

dah pergi paris dah. mmg malatop. kalo ada rezki kumpul duit nak gi sana skalik lagik. jom?

buyuiazliana said...

JA-jom!backpackers!!susah2 nk tido kita alas kotak bawah eifel tower jer...haha!

Anonymous said...

kels...glam kan katanyer!!!

buyuiazliana said...

anoy-sape glem?ai ke paris?haha!

Anonymous said...

ai la glam.....u tumpang glam ai jerk...... or shld i put as tumpang glam ai, jerk.... :)

buyuiazliana said...

anoy-glamkah u tu.....nama pon x dek..sape pon x kenal..bluwek...;p

azataq said...

i love paris.....ko tau tak yg limbang tu kat sarawak...muahahaha

buyuiazliana said...

cherly:apesal ko x tanya aku tau ke x serikin tu kt sarawak ke kat mana....haish..

Asma said...

bukan ko BFF ngn paris ke??? kuang3


wey dtg amik tag kt blok aku...

buyuiazliana said...

ama-aku BFF ngn megan fox je...haha!