Monday, May 31, 2010

are u lonely?

lonely...i am so lonely..i have nobody...of my own...ownnnnnnnnnnnnnnnnnn....[ye ke lirik dia ni?main hentam jek..]~ai tak la lagi kena nanyi lagu tu or kalau ada orang lain dengar tap..tap...tap mata jatuh berderai okeh...ai still okeh...

tapi this time ai terpanggil nak share wif uols ..actually the idea come out from Mr I sebenarnya....tanda-tanda orang lonely mengikut kata kawannya which is caunselor...kata Mr I la...ye la tu sepanjang-panjang ai kenal dia almost 10 years katanya [actually dah 11 tapi dia suruh tolak setahun kitaorg gaduh tak tegur cemolot segala] dia tak la pernah menipu lagi....even pernah sekali la dia tipu dia cakap ada orang offer dia jadi model majalah [tah-tah majalah ala-ala harakah ke..majalah tabloid je] ~Mr I sepanjang ai kenal u ..u mmg ada short term memory je kan..so u mesti lopa u pernah tipu ai...but once ai kena tipu....ai will remember!!huh!!terpedaya mak masa tu...choi!!

ha back to what did Mr I's friend cakap..tanda-tanda orang lonely ialah....

1. before that kena la duduk sesorang dulu..kalau duduk wif suami ke isteri ke..kawan2 ke tak aci ok...

2. mula dah bela ikan....kalau simpan ikan kering sebagai stok tak kira ok...

the worst part is.....

kalau membela kucing pastu kau duduk sorang-sorang tu dah mula la simptom hebat orang lonely...kepada orang macam ni ai nasihatkan apa kata beli bantal macam saranan JA tu...omg!!

p/s:belum ada semua simptom di atas ..means that still can survive as loneliner...haha!

Buyui

6 comments:

Anonymous said...

hehehhee...ade ker aku tipo ko ckp ade modeling agency nk hambek aku?? aduh....mcm mana la ko leh tertipo dgn tipuan mcm nie? ke bgmu ai ade ciri model?hahahahha...hambek ko!
hm..aku dah bela ikan emas 6 ekor.....oh...tidak!!!!!

FATIN MRAZ said...

nak tya cket nih.. being alone x sama dgn lonely kan..

buyuiazliana said...

Mr I-ade la vavi!!aku mencik ko..mencik...ayat tu la ko utarakn kt aku dl...mencikkkk kepada ko pembela ikan...mencik!!

Fatin-x sama my dear...x sama....jgn gusar...

Anonymous said...

really? i said tht to you? wah..what a drama freak i was back then.. ;)
sekrang pun sama jugak kot..hehehehehe.....

jejaka anggun said...

JA ada bela ikan 2 ekor... so dah lonely sgt lah nih yer?

buyuiazliana said...

Mr I-drma queen sangat...

JA-still ok walau dh ada tanda2...sbb Mr I lagi worst 6 hekor ikan dia bela...haha!