Monday, May 3, 2010

please..please..please...

hola..agaknya FB ni dah curse ai kot...tak boleh bukak langsung FB hari ni...ohh..kepada penyumpah FB...ai tak niat hokeh nak kutuk u dalam entry lepas...ai sebenarnya nak kutuk orang suka meriak dalam status je....FB...tolonglah...idup mak kosong tanpamu!!!![ohh i am FB obsessor!*mak aii...obsessor]

ai perasan ada satu komen dalam entry lepas pasal seorang pembaca belog ni yang mengadu masalah dia dengan BF dia...pasal status FB gak..wah macam corak pulak....FB..BF...BF..FB...FB..BF...FB..BF..huhu..*ape ko merepek ni setan??

so ai terasa macam syok pulak nak jadi penasihat tak bertauliah ni...kalau-kalau la uols ada masalah...u can feel freely to email buyuiazliana@gmail.com [jangan nak tuduh ai bukak email semata-mata nak buat benda ni ye?] mana nak tau sedikit sebanyak boleh menolong masalah uols ke..boleh kasik tips-tipsi hebat ke...contoh:macam mana nak kasi suara sedap nyanyi karaoke ke...mana nak cari teknik rawatan resdung kaki yang baik ke [ok tipu!ini hanya untuk marketing saje] apa-ape je lah jangan uols email mintak nombor ekor sudeh....ohh miss B ko sangat perasan macam la peminat ko ramai...50 pun tak sampai lagi dah verangan macam la satu mesia kenal ko...

ok...sampai di sini sahaja....FB ni still tak boleh on...dah tak boleh riak hari ni bawak perdana [harus ke letak perdana tu?kereta mesia saje pun....ahaks!]

p/s:masih lagi bercuti..sila jeles!

Buyui




14 comments:

Alien Hijau said...

sis, ajar i merepek! hak3

buyuiazliana said...

alien-merepek ke?ai seriyes ni [sambil muka seriyes lerut2 dahi...]

cikgu airin said...

kannn.... perlukah segala perbuatan anda nak letak kat status tu?

buyuiazliana said...

airin-betol!spi upah maid indon suci rumah pon nk ltk dlm status..meroyan ke hape?

jejaka anggun said...

tetibe... dah tukar profesion jadik ustazah bahiyah?

buyuiazliana said...

JA-harusss...ai kan peminat semanis kurma...kan..?

FATIN MRAZ said...

hehee.. kan..kan.. behser la tuh..
bile buat cenggitu.. ader rase kepuasan pd dirinya.. kalo x buat.. agaknye x lene tdo mlm..
so layanzzz.. hehee.. aku layan kan ajer.. sonok pulak tgk feedback nye lagi dilayan...
kui kui kui

buyuiazliana said...

fatin:muntah darah tau..ekekeke!

::FAIZ FARISH:: said...

slamat bercuti

buyuiazliana said...

faiz:arini dh kerja balik...no more cuti ;0

Anonymous said...

haiyooo serius ade annoy yg tolis maslah kt blog ko?? then nanti aku dah tk leh nk komen as annoy la dah??? ken na letak Er balik??? haiyooooooo....kt entry mana annoy tu letak maslah? meh sini bapak siantan bagi petua! - Er

buyuiazliana said...

mr I-biar la dia nk tanya aku..blog ko ke blog aku ni..lg pon kalau ko kasik selesai masalah mau masalah lain plak timbul...adakah ni blog kau dan aku?adakah join venture terjd di sini?

Anonymous said...

wahh...kindda gud idea..meh ar password ko. jd ala2 jointventure...then aku boleh contribute article tuk blog ko..harap blog aku dah ala2 sawang dah wei.....ada gak blog yg mcm tu taw...kasi org antar article ke blog ko. jom ar wat gak..aku write from different angle ar...

buyuiazliana said...

mr I-aku tau kalau aku kasik ko pasword sah ko korek benda lain kan..joint venture tu dh jd nombor 2 kann??x mo2!bleog ko bukan sawang dah..tu layak dipanggil ala2 setinggan yg nk kena lupus dh...