Friday, May 28, 2010

jelajah belog:princess gumuk


to princess gumuk ko harus sujud dengan ai sebab belum pernah lagi ai kasi promo baik punya pasal belog orang lain dalam belog ai ni [macam rhythm pulak] ... kalau ben ashari [sape tu?lawyerkah...doctorkah...sori ai pun tak kenal sape tu....tapi heran betul orang sampai merayu domba dalam belog suruh dia jelajah belog mereka....harus ke???sapa kau ha??heran ai dengan senario blogger sekarang...nanti2 kalau dah cukup point ai smash blogger pulak dalam my entry hokey?] nak kena promo suruh dia jelajah belog...ko fariha baru je 2 hari hapdate status [gigih hokeh sehari berentri2 ko letak] ai dah promote tau...

kenapa ai beriya la promo belog si fariha ni?


1. sebab dia kawan diva mak


2.dia panggil ai diva....walaupun....i loike.... baca ni


3. sebab dari entry dia memang tulus ikhlas..ai pun tak berani nak letak status berat dalam belog hokeh...ai suruh je my readers fikir sendiri...gila la fa....tabik......!!!!


4. eh2 perlu ke sampai lebih 3 alasan....tak perlu okeh....ko bukan diva mana pun..haha!


so....sila2 lah review entry dia..kalau suka baca...kalau tak suka tak payah....


p/s:nasihat to fa:jangan nanti baru2 je gigih hapdate...lepas tu lemau macam ada orang tu....jadi hiasan dalam list of my blog je...kan???


Buyui

5 comments:

Anonymous said...

sentap.....teras tau....delete jer blog yg dah bersawang tu...tuan die pung dah lopa ade wujud belog ittttuuuuuuuuuu

buyuiazliana said...

kan......buat hiasan sajork...

Anonymous said...

ahaks!!!! syg kak nurul...diva meletopss seantaro dunie ni...

jejaka anggun said...

Aah. Dpt pahala ke kalo mamat tuh jenguk blog kita ek?

buyuiazliana said...

JA-u pon tau ke sapa mamat tu....eleh trend blogger sekarang punyalah obses dgn follower punya spi menggunakan org itu sbg batu loncatan..baik rayu nufnang suruh kasi duit ade gak pekdahnya...