Sunday, May 23, 2010

sessi bersama peminat

yeeha...minggu lepas laporan jimba-jimba siap...tetttt....!!!sungguh sewonok ai bermain-main air kocak-kocak walaupun lemas di lautan cetek...ohh...ombak amat deras hokeh so pelampung terbalik dan harus lemas di lautan riang...ahaks!nak mintak tolong abang-abang lifeguard tu [help-help ai lemas!!!] malulah pulak sebab air takat pinggang je kot kalau takde wave buatan tu...itulah kisah ai lemas di lautan cetek uols..semua lubang dan rongga di badan telah di masuki air hokeh....abang-abang lifeguard tu pun satu jugak mentang-mentang la ai tak bawak bikini kan hari tu buat dek je tengok tangan ai terkapai-kapai...tak boleh ke feeling-feeling ala-ala baywatch sikit?sentap hokeh...

mangsas [sebab dua2 kena] lemas...*ngeeeeeeee


anyway to all pengikut belog ai...terima kasih kerana mengspend masa bersama blogger terkenal uols ni...[tak nak mengaku padahal plan sesama nak pergi tapi nak kasi ai feeling celebs feeling glem gitu so kena la mengaku semua keenam-enam manusia ini pembaca blog ai..aiyo very the perasan hokeh?]


peminat-peminat ai...auuwww!!!i loike....

29 Mei ni birthday abah...apa mo beli ye..memang la in my family memang takde la birthday celebration segala...tapi dah kerja ni...takkan la nak kedek lagi kan.....mengikut suggestion si "buntal" aka my bro ai kena beli glove untuk golf tu..aci tak beli glove tukang kebun tu je?ahaks!

p/s:sunburn dah muka...

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

cik buyui bukak kelab blogger bertudung eh?

buyuiazliana said...

JA-ini namanya kelab blogger tlh insap...nk main2 ari jumaat kena totop aurat kekdahnya......heheheheh!

Asma said...

sakan ko men air ek...igtkn pakai bikini ke..ops!!! :)

buyuiazliana said...

ama-haruslah..tu pon aku jaga2 tu tkt salur peranakkkan pecah..ahahaha!