Thursday, May 6, 2010

action kamen....


sapa kat sini x pernah tengok kartun sin chan...???kalau ada aiyoo masalah la anda ini...lainlah anda seorang 'pengetua' yang berumur 50 tahun ke atas maybe la ai accept la tak pernah tengok sin chan kan...


dalam kartun tu uols perasan tak sin chan suka tengok watak hero ala-ala adiwira [bukan nama watak dalam hotel mania tu tau] nama action kamen...?perasan tak....ok pada siapa tak tahu...ni sin chan...





ni pulak action kamen....beep...beep..beep...beep....[haish...jgn la nampak sgt ko tgk sin chan miss B oii...]

yang ni..?sama ke ngan action kamen?sama ke?*pitam


p/s:kalau suka ribena mobile tu macam bebudak ke ha?patutlah semalam baby tu senyum suke tengok ai togak air tu...air sedap tu....

Buyui

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

misae...misae..misae...heheheh

buyuiazliana said...

hawa-kau ni misae...[dia panggil mak dia..haha!]

Anonymous said...

tomei cam sinchan gaks.....

buyuiazliana said...

anoy-who me?ahak ahak ahaks!

jejaka anggun said...

penah tgk sinchan masa dia kecik2 suke bogel tunjuk anak gajah? pernah? pernah?

Anonymous said...

hahahha....buyui kamen!! kels!!

buyuiazliana said...

JA-pernah2...siap lukis belalai...[oppsss kantoi gak sbb sll baca komik dia..haha!]

anoy-ko br sedar aku kels selama ni?ekeke!