Friday, May 14, 2010

misteri...

tadi ai sempat baca blog Nannoor Full Blooded Women klik sini tu pasal pengalaman sereemmm dia...so ai pon nak share la pengalaman sereeemmm mak semalam...sereeemmm uols!

semalam kan malam jumaat time yang sama la dalam maghrib tu mak nak drive ke rumah kawan mak ni...sekali lalu la jalan tu sereeemmm sikit...memang spooky...tapi mak gagahkan jua....

sekali mak tercium la bau macam wangi menusuk-nusuk hidung ni...wangi bangat..makin lama makin kuat...tapi alhamdulillah tak pulak la rasa meremang lagi la...so mak nyanyi-nyanyi selawat [orang baca ayat qursi] konon-konon nak la feeling macam amani dalam cerita muallaf tu selawat sambil naik moto kan...hehe!

*

*

*

*

*

*

*


dah sampai rumah kawan mak tu....mak pun cek la mana la datang bau ni...sebab tak hilang-hilang..dah jadi misteri penyiasatan pulak...sekali...la.....tudung botol aroma oil lovely lace haku tu terbukak..cet....haha!kasik saspens sajork...


tapi kan memang ada sekali dulu la kan...ai tidur pukul 1 am kat rumah kat SP ada bau wangi datang..bau wangi yang menyamankan...seriyes....


p/s:jangan ajak ai tengok cerita hantu..amaran keras!


Buyui

4 comments:

nannoor said...

seram gila. ciz kau buyui

buyuiazliana said...

nannoor:haha!tp memula aku pon heran tau pesal ade bau wangi padahal aku x tambah pon oil tu lagik..see..seram la tu bg aku yg mmg pentakoott ni..ahaks!

jejaka anggun said...

dulu JA penah ditegur oleh jin (kot?) kat umah kampung. katanya jgn tido sini, nih tempat laluan dia. takut x???

buyuiazliana said...

JA-coi!!ape ni citer kt belog ai...kang dia tanya "bila nk wt entry pasal saya?" takot x?