Monday, November 8, 2010

is this ur culture?

1. suka sangat berebut remote..naikkan temperature sampai 29C fan dia low..awat?hang ni dok kutub ke?

2. kalau pergi kedai makan suka sangat menjengah dapur tu?nak jadi inspector makanan ke?

3. tiba2 ko pergi petik buah pelam pokok orang..x pernah tgk pelam?

4. ko cakap bas tu car?camtu ke depa kata english ko excellent?

5. gaya ko dah macam org jakun x pernah dibawak jalan..hulu sangat ke ko duduk ha?

ni buat aku nak google culture negara ko ni V!mmg bile ko dekat je dgn laut aku rasa nak tendang ko biar jatuh!

p/s:cuba cepat berambus sikit x boleh ke?

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

hang nih maki siapa secara halus nih?

MarriageForIdiots said...

tolong tanya, suka ke makan anjing ngan kucing ?

buyuiazliana said...

JA:pandai gak aku maki org secara halus erk..selalu kasar je..ohh aku memaki sorg warganegara luar yg pelik!

MM:dia suka makan sup hanjeng sbb aritu beriya dia offer coll i makan..