Saturday, November 20, 2010

topic is bercuti

hari ni mari kita kupas isu bercuti bersama org yang x sekepala....lama dah ai x pergi bercuti yang betul2 release tense, last sekali pergi bercuti wif elly to miao2 town last year!!diulangi...last year!!oh ade la lepas tu short vacay wif RJ and Puan Kechek, lepas tu x ade dah....ohh nak cutii...!!!

yang lepas jalan2 ni mmg la cuti dari ko jgn hadap kerja, tapi....kalau cuti bersama kumpulan2 dari negara M, V and S tu [dah mcm jalan sesama sebijik mcm ko jalan dgn org keje kontrak kt mesia je] kira cuti yang heaven keh??oh sgt sadis..Mrs M cakap "eh B ! silap2 org igt u ni social escort diaorg.." coi!!eeeeeeeeeeeeeee...!!

citer pasal cuti ni, nak2 cuti bersama kawan2 ni, membuatkan tgh ai menaip ni ai terigt kalau kita pergi bercuti pun kena ade org yg satu kepala dengan kita pergi cuti sama2.. kalau x....oh...terigt dulu 3R ade tunjuk satu topik pasal bercuti bersama kawan yang x sekepala, mmg hazab ok..nak2 kalau seminggu, baik jalan sorg2 je..

ini x de kaitan dgn idup ai la...[kalau ade pun pejam mata je lah] tp mintak2 la x kena la kena holiday dgn org yang x best...sbb even dia kawan kita, tp nak jumpa pun maybe sehari sejam dua je ke...x pernah lagi tinggal berhari2 dgn dia..so bila pergi cuti br tau peel mcm mana, masa tu nak lari pun nak ke mana kan?

p/s:esok pulang ke gagang

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

selamat bercuti lah yer....

buyuiazliana said...

JA:loom spi masanya nk cuti