Saturday, November 6, 2010

don't miss me ya!


hello uols..

i am very buzy ke sana sini lately maka nak online pon x de masa [ohh sengsara nak matii] x de masa nak online dalam kelas or tgh kerja..ops..nw i am in langkawi [bercuti atas tiket kursus tu sebenarnya] n tomorrow tour penang ke seribu kali lusa ai akan ke kl ade few things kena settle lepas tu jumaat boleh la ko nk tendang si V [sick...!!!!] and M ni balik umah depa..p berambus amik kain baju ko ni bawak balik!!

so utk tidak merindui ai silalah tatap muka ini..ngeeeee!!!!

3 comments:

jejaka anggun said...

comey sangat!

MarriageForIdiots said...

*fffh* *fffh **tiup habuk**
Berhabuk dah blog u B.
Kalau rumah V & M pun takmo terima depa balik, macam mana ??

buyuiazliana said...

JA:hapenyer comey?

MM:i knw u carefull...karang asma pulakk...kalau depa x mo balik aku buang je ke laut senang!