Sunday, October 31, 2010

today is not tuesday

Mrs M selalu cakap since kitaorg kenal for a few years [ almost 5 years lebih kurang]~ni kenal betol2 sebab ye la ai kan x hot dulu [sekarang je baru hot *pitam] so masa aku br jadik ikan bilis masa asasi dulu entah dia kenal ke x ai?kalau dia kenal maybe leh la kira since masuk asasi thn 1999..ohh...mencik la kalau bab kira2 tahun ni T____________T

ni bukan nak cerita pasal me and Mrs M pulak...nak relatekan since kitaorg sama2 dalam kumpulan ikan jerung dulu, dia selalu cakap Tuesday is her bad day..memang hari celaka la..hahaha!kalau ade je things yang x menjadik, nasib malang ke dia akan cakap "i dah cakap hari ni kan selasa?" or "today is tuesday so mesti x best..so bad day..bad...!!!" mcm tu la lebih kurang..

ai tatau sampai la ni ape kena mengena ada tulis kat mana2 mmg bad day ke x..ai pun cuba2 la carik kot2 la kebetulan ada kisah2 malang ai kena dgn hari selasa..so far x ade pulak....hari lain adalah....contohnya baru dua hari lepas..hari jumaat..mmg the worst and bad day day for me [org jumaat penghulu segala hari ye x..?kot sebab aritu ai x pergi semayang jumaat kot?] dengan tertinggal wallet ,kalau setegh jalan patah balik x pe lg..ini nak pergi bank, betul2 depan bank dah parking sume bar sedar wallet tertinggal..cibais!tu belum lg kisah CLK keluarkan bunyi yang menyeramkan, tayar berlanggar ape tah..sampai ai cakap kt RJ "mcm nak balik rumah je x mau kuar dah hari ni..bertimpa2 nasib malang"

so maybe to worst day ever for me,but still can't relate to tuesday..so uols ade bad day jugak ke?

p/s:tu semua kebetulan aje kan?

Buyui

5 comments:

MarriageForIdiots said...

coincidently sh*t happens more on tues..(coz sh*t happenz everyday?)
but now dah alim skit (<--boleh tak i guna statement ni? ;p)dugaan is a blessing..tambah pahala utk akhirat nanti.

Cherrylicious said...

mak hari2 pun bad day jer...

buyuiazliana said...

MM:yes .. kipasn susah mati of ustad kazim :)

cher:ke ko bad hair day?

jejaka anggun said...

nih kes suratan atau kebetulan lah nih... sabar eh

FATIN MRAZ said...

of cos ..