Thursday, October 21, 2010

ada sape2 nak bukak kilang perfume?

alaaa...mmg agak malang kan nasib kalau kita kena stay dgn org ade bau2 itieww...ala..bau2 dtg dr situlah..membawa ke org panggil bau badan..

ada sorg associate prof doctor albert einstein ni [seriyes muka dia mcm albert einstein dgn rambut kusut2 kaler putih sebab uban] tlh menjadi pengilang "perfume" yang berjaya..ai igtkan ai je bau2 ni [mmg hidung ai dilahirkan cepat je menangkap bau2 kurang enak...genetik mama] n pity me..i have to stay wif the niceeee perfume yesterday and today!dengar2nya nak amik lg dia suruh ajar thn depan...oh no...!!!

so jgn igt yenna ke...mamat kilang ke..rempitness je mampu ade kilang perfume ni...sape2 pon mampu uols!bukan kuar modal pun...bluwekk..!!

P/S:bau tidak mengira darjat

Buyui

2 comments:

FATIN MRAZ said...

tingat kisah kat U dlu.. kat block ader sorg yg leh di pggl kilang perfume gaks.. tp ai n my room8 pggl die BB. alhamdulillah, akhirnya die bejaya kami tego n dah pun mula mamakai deodorant. ;)

buyuiazliana said...

fatin:cmne tegur?