Tuesday, October 19, 2010

pakcik ni suka kumpul botol

mlm ni ai bakal sangap semalaman sebab lappy ai hantar pergi spa...so di kesempatan ini saya memohon maaf zahir batin dengan pertanyaan open house nak buat bila? mengambil peluang attach a few pic ai amik dr homestay pffttt last week..bukan la gambar ai seronok2 dekat homestay pfffttt tu..just a few pics ai nk tunjuk dekat uols betapa gigih pak cik ini mengumpul botol [sayang nature katanyer] so jadiklah tatapan kitaorg ini...mmg la banyak..but the arrangemnt...??ohh lagi satu maybe 10 thn dr sekarang botol mcm minyak cap kapak tu x de dah kot...and bottle minuman yogurt tu..? ::pakcik ni berhiya cita pong pang pong mcm mana dia kutip botol2 iniew::
::jangan sangka botol kicap jadi botol gula::~dialog p ramlee
::ni br sikit..ada banyakkkk lg..minat?u can get the address from me::

so uols tgk..uols komenlah sendiri ok..ai tak berani komen lebih2 karang anak cucu dia baca sentap pulak..ai kan berhati molia...?so ai rasa ai nak suruh pakcik ni pergi kursus macam mana nak prepare dulu botol2 buangan ni [macam proses la angkat,bilas,sidai jemur] dulu then exhibit la..baru la betulll....taklah ai rasa mcm pergi tgk kelly ng simpan botol lepas dia beli dari rumah ke rumah je...

p/s:pakcik ini juga mengumpul mug yang ada printed muka dia sendr..dan belrbagai2 mug...berminat?

Buyui

8 comments:

jejaka anggun said...

apa jadah lah atok tuh simpan botol? amik upah tanam toyol ker?

buyuiazliana said...

JA:dia kata org suka buang rosak alam sekitar,lepas tu dia kata botol ni unik mcm2 bentuk u blm tgk lg printed mug muka dia...lol!

MarriageForIdiots said...

i berminat nak beli la mug ada muka pakcik tu..mungkin boleh mengingatkan aku kepada arwah atuk aku ?? So kita rasa macam kita minum kopi dari kepala otak dia.
Berapa ? 50 sen ada?

buyuiazliana said...

MM:dr u be;i dr pakcik tu..baik ko beli mug muka i je?free i kasik nak?make sure laki u minum my mug every morning ok?larikkkkkk...

jejaka anggun said...

botol prego unik? botol kicap unik?

*meninggal 2 kali aku dgr alasan atuk nih.

azataq said...

ada x botol coke yg comel gemuk tu???

FATIN MRAZ said...

mananyer mug yg printed muke die tuh..hihi..

buyuiazliana said...

JA:tau takpeee

cher:botol unik cmtu x lak dia simpan..botol coke tu kan bagus ..lain tempat lain rupa..x lak dia simpan..

fatin:x leh la tunjuk sume nanti kot2 anak cucu dia baca matik aku...