Monday, October 4, 2010

adoii kakiku luka

ohh td masa went out for lunch i terpelecok..bukan terjelepok..kalau terjelepok tu tergolek dok mcm nangka..nak kata pki heels x plak..selipar je ai haukkk tadikkk..alhamdulillah kalau la ai pki heels tadik ke...mau la silap2 bersimen kaki aku karang!!coi..!!alah Miss B masalahnya ko tu kalau kaki ayam pon mmg sll jek nk tergolek dok...salahkan lantai tinggi rendah kalau x reti menari lah...???

i mmg cemerkap erk org panggil?ye la tu sikit2 nk terpeleot.eh tukar kaki plis..nak panjang mcm nia ramadani pon ok dah...ahaks!

n now hasil dr terpelecok tadik kaki ai dah berdarah okies...maybe batu dia tajam sama kot..the pic ai dah share on twitter hinggakan kak shma mcm bunyik tweet menggelabah tadik tanya "apesal jadik cmtu sekali?!!" [ni aku tambah je nk tunjuk ade org concern padahal nan adooo] n seriyes berdarah meleleh2 uols..Mrs M lak [ohh ni watak baru dlm belog ni :D] suruh ai cuci2 sbb dia kata x pasti la jalan kt Texas ni bersih ke x..?mmg la nama pon jalan Mrs M..sah2 la ade debu..tapi ai still takut nak cuci ni uols!bapak la hazab nak kasik kena air..pedihh...ouuchh!!!tapi sekang dh cuci dh la..sambil menahan2 lelehan air mata macam anak yang insaf memohon kemaafan ibunya..*harus la drama kan...?tapi seriyes mmg pedih!

ai takyah la share pic wif uols [padahal malas nak hapload kan] ai sendr pon ngeri tgk..ni nak suruh org tgk kaki ai lak..aurat tu kan..?kan..?eh ye ke?ye lah x pki stoking..:D

n now takleh nak tempuh sikit..terlanggar sikit je..adoii la..berdenyut..denyut...betol la kata kak shma dah macam OKU sementara ni..so wheelchair plis..x leh keje ni..ahaks!kepala hotax lues..!

terus ai teringt citer drama raya rashid sibir kan..asal luka je nanti x nak g spital pastu balut la pki kain batex ke letak la daun bagai konon2 ubat..pastu berulat2 ..ieewww...n coi!!x mau lah...gilo ke?hahaha!

itulah hapdet kaki saya pd kali ini..sekian..

p/s:hati sakit lagi parah kan...?

Buyui

6 comments:

jejaka anggun said...

kan? kalo citer rashid sibir mesti org tua tak nak gi klinik.... konon x mampu lah...

buyuiazliana said...

JA:bkn x mampu..sbb takot sbnrnya

Marry Me said...

Sapa Rashid S..harus google ! Tu la, kalau u pakai stokin totop orat mesti tak luka darah cam ni kan ? ngehngehngeh

buyuiazliana said...

MM:u mmg gile google aren't u?so kena pki stokin besi ke sbb kalau yg nipis pon x boleh NAMPAK KULIT..ORATTT!!!

azataq said...

lenkali pakai stiletto mcm aku nok...soheh x luka....

buyuiazliana said...

cher:nok..kalau stilletto kompom kaki aku dh bersimen sekang ni...!!!sdgkan dlm pki selipar pon terpelecok...