Wednesday, October 27, 2010

what a coincidence

harini dengan rasminya ai dah bukak account FB yang baru..hanya utk kawan2 yang terdekat..yang boleh terima mulut capoi ai ni..yang penting x propa..!!

kebetulan pulak baca ini , so kuatlah lagi reason ai nak bukak account baru ye dak?

account lama..akan freeze buat seketika..merendam orang2 yang lite2 je dengan ai..yang lemau dgn ai...ye lah x kan nak putus kawan lak kan..kang nak ape2 senang nak contact sbb aku bukan ade pun no phone korang tu..

p/s:dah rasa macam celebrity pulak ade dua akaun FB..ahaks!

Buyui

9 comments:

rose_mikazuki said...

buyui, patutlah tetiba aku dpt invite fb ko lagik, rupanya sampai ada 2 akaun.. kekeke!!!! idea ko mmg hebat ni... tapi kalau aku, nak maintain 1 akaun pon malas tahap cipan, kalau ada 2, lagilah aku berganda2 malasnya. hahaha!!!!

buyuiazliana said...

fuzza:aku x rasa pon nk maintain akaun lama tu...dh abes sume yg aku invite masuk second akaun,akaun lama tu aku akan freeze..dlm erti kata lain hibernate, at the moment 1st akaun tu ade je lg..tp just lite2 je lah..

Cherrylicious said...

ai ok je akaun bukak sampai dekat 7 dulu rasanya..sekarang menten 3 acc...[ada hati nak buka lg satu page tuk cherrylicious....]ngehehehe

buyuiazliana said...

cher:ko freeeeelaannceee katanyerr...nk bukak 70 pon mmg ko x de hal kan nk maintain?

FATIN MRAZ said...

interested link! n wat a coincidence

Admin said...

hello

buyuiazliana said...

fatin:tu la kan....?kebetulan lak..

admin:hello :)

Asma said...

muahahah...aku pun telah didelete oleh org yg pernah rapat gila kt ofis aku ni...masalahnye aku jumpe dia hari2..tapi out of 48 mutual frens, hanya aku sahaje yg didelete. nampak sgt x suka aku..biarlah dia...

buyuiazliana said...

ama:sian ko ama..spi kena delete...tp aku kalau x suke aku x delete aku hide je..hahaha![gile propa kan..?]