Monday, October 11, 2010

explaination kepada sapa x paham

lepas pada entry semalam and get comment from JA [tak tahulah betul dia x paham ke..buat2 tak paham ke? sebab Mrs M anak Thai tu paham je ..haha![Really ke u paham M?] ..JA said dia x paham ape aku tulis..

so ai tak la sentap wif JA's comment tu cuma ai risau kalau la ai tulis selama ni betul ke org tak paham ape aku tulis?so selama ni ai syok sendr la?aiyok!!

maybe ai tulis tu terlalu coverina sangat kan..?takau karang org yang ai kotok tu baca..ish peduli hape kan...?janji aku tulis tu x menyebabkan aku masuk ISA sudah lah kan...?tapi RJ memberi nasihat tadik..kot2 sedara mara org yg dikotok tu ade ke....kan kecik lak hati....haha!sekali lagi mengapa aku harus peduli ye dak?

so kot2 la uols x paham especially entry semlm ini pasal ape yang jadik in my kursus [macam kelas masa belaja2 dulu2 lah sebijik] and participants dia not only from malaysia [ala dari malaysia pun ai and Miss E je..] and the rest from country yang ai namakan dgn country M and country V...

so dah nama country lain maka bahasa communication sah2 la in english kan...?even ai pon english merangkak..tapi much better la dari orang M ni [yang aku dh bergaduh tadi sebab kelas malam ngn siang..aku cakap kelas kol 9 AM dah selesai..dia dok la kata kelas kol 9 mlm jap lg...last2 aku lak terpikir "aku ke x paham co ordinator cakap kelas kol 9 PM" cibais!] ..and the V people?ohh my goodness....memang nak masuk 2 weeks ni pun ai rasa macam nak bunuh diri dengar dia cakap tau....pitam!

itu la serba sedikit and summore kelas tu habes bulan depan...diulangi bulan depan..mak olang bulan depan nok....!!!hazab aku nk hadap depa2 ni...

p/s:ko x paham jugak kan JA?potong kaparaaaa!!!:P

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

fahamlah kot sikit2... in short, org tuh x reti berbahasa inggeris sampai hang sentap lah kan?

buyuiazliana said...

JA:ausih aku x sentap [sentap tu kecik ati spi majuk2] ni rasa nk bertumbok dah ni!!grrrrr