Wednesday, October 6, 2010

ohh pleaseee laaa...

today i noticed somebody wearing the same baju...that ....."the person" [i am not going to mention he or she ..nanti korang kata aku bias] wore for last 2-3 days. because a friend of mine said that the person wore on last monday but i said last sunday..but still..recycle for 2-3 days rite?apo ko dokek bona ekau pusing pakai baju yang samo ni....???

either the shirts was basuh or not is not the issue...my issue is...kot yo pon ekau suko baju tu...bawak2lah pakai minggu dopan yo..silap bosa ekau jalan dopan den..memang silaplah..sobab eden ni memang mato tang2 baju ni dayo tarikkan kuek sikit..eden suko bona nak jadik macam tyra banks maka sapo2 lalu dopan den memang den tgk botul2 la pesen apo dio pakai ari tu...maka automatik den hapal bonaaaa baju apo ekau pakai dan bilo..nak2 laie kalau ekau punyo baju tu sikit yo jenih eee lagi sonang den nak cam ha..umang aiii...!!kot2 yo pon ekau poie la rejek shop ko...pasar malam ko...ps butik ko..apo2 la beli bagi banyak..samo jenih pon x po..janji lain kaler...eden x po dah...kot2 la ekau x mampoo..eden paham...tapi boli la yang murah padan lah dgn gaji ekau...zaman2 ni org mmg mandang apo jo kito pakai di badan...kot yo ekau bugil memang org tak brani kato apo..masalah yo ekau brani ko bugil?x la kan..mako poielah cari baju2 banyak sikit..sian dah den nengok arrr....

tapi selalunya [eh pandai dh jadik melayu kedah balik?] sllnya kisah ni jadik kt lelaki yang mmg x kisah pasal diri ni ai rasa....yang bukan jenis metrosexual ye dak?[sah!!mmg otak aku dh tuned dah ni..tp metro la bagus..kemas mata memandang..x la jadik mcm muka sedih pilu je..haha!ai dengo dr dialog from chinta siang tadi..read:sedih pilu]

tp tu golongan lelaki sedih pilu..golongan pompuan sedih pilu pon ade jugakk....ade jugak ai pernah nampak ngulang baju sama dlm masa minggu yg sama..oh gosh..akak..ko tu pompuan tlglah...org akan kata gak "ko ni x basuh baju ke?" walaupon umah ko ade dryer yang cepat kering konon2 tu..ko basuh lah 2 kali seminggu pon tetappp org akan cakap gak....nak2 ko tu kalau kerja chegu2 ni...matiklah budak2 mmg pandang ko dr ujung rambut spi ujung kaki [but golongan chegu mmg x deee la peel cmni sbb depa mmg banyakkkkk gilerrrr baju..n yes i happen tu me..terbawak2]

so kemas bersih je x ckp...ape uols pki pon kena betul jugak...so boleh je uols beli t shirt giordano tu masa sale..kaler lain2 but design yang sama pun takpe....janji...org x nampak uols ulang2 baju..kan..?or else uols boleh je ikut ajaran JA ni..JA saye pinjam ye entry anda..:)

p/s:pandai den ngato org...muehehehehe~

Buyui


2 comments:

jejaka anggun said...

JA pun sama... kalo bole x nak pakai baju yg sama in a same week or following week....

buyuiazliana said...

JA-kan...?kita ni kan glemssss maka kena la jaga org tgk air..ahaks!