Wednesday, November 10, 2010

my experience today

hari ni ai dpt experience yang maybe after this x merasa dah unless ai dp jadik menteri kot...?haha!

arini ai dibawa masuk tgk dewan rakyat kt parlimen tu bersidang..eh bukan bersidang bergaduh..mcm kita tgk dlm tibi tu gaduh2 sana sini panggil ko monyet la ape tu...terus rasa nak tutup tibi ke tukar channel lain ke kan..ini real uols dengar..omg..seriyes rasa nak cabut telinga sendiri okeh..bingit x hengat.....sori gambar semua takde sebab hp, camera are not allowed..but this is lawak experience la for me...nak2 u observer..tgk je..nak gelak dekah2 tak boleh..apatah lagi tetb ko bgn nak berdebat sesama lak kan...?uishh leh jadi sejarah malaysia lak tu..

p/s:datuk noraini bt ahmad tu cantek lah...sebab muda lagi kot..

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

ada x ko rasa cam ko org penting yg diperlukan oleh rakyat x masa tuh?

FATIN MRAZ said...

watper buyui pi parlimen tuh..best2.. kembo x penah masuk..lalu lalang depan parlimen jer.hihi

MarriageForIdiots said...

macam tgk wayang b?aper lagi..bertanding la klu nk masuk sokmo.i pangkah u.
yeah i agree, dia caantik for a politician

buyuiazliana said...

JA:x ..aku rasa mcm awatlah aku dlm rmi2 rakyat kena pilih hadap benda ni sume?

Fatin:tu la dl aku pon sll lalu je...tp ok la experience pasni maybe x masuk dah..

MM:u sure ini bukan vote pastu mng kereta ke rumah ke tau....