Saturday, March 19, 2011

Citer hari ni lak pasal makcik bed

Progress mak cik bed, MAKIN MENJADI2!

Punyalah multitasking spi tahap sape wat pau kecut kt dewan makan utk supper mlm ni pun dia tauuuuuuuuuu!!!

Igt ai sorang je kagum ngn mak cik bed..sekali kaum laki lg hebat gossss pasal dia uols, bygkan depa duduk satu dorm gosss rmi2 pasal dia..motif gosip sama je ngn ai..MAKCIK BED SGT MULTITASKING!kannn..so I kena la stay dorm laki kan nak gosss rmi2.....Mrs MM u know me very well..saje nak carik jantanszzz kann..LOL!

Ok tu update pasal mak cik bed..update pasal adik aku kawen lak arini:entah!mana aku tahu aku x pergi pun....abah ckp "everythings went well" tu ayat grammar terabur ai la..kalau bebetul bapak aku ckp "ok je semua..spi org x kenal pn dtg.." Tu la..main lagi lempar2 kad..tah sape2 tahh..

Buyui
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

jejaka anggun said...

heheh.. tahniah la kpd adik... kakaknya bile lagi? *pinjam soklan makcik bed....

buyuiazliana said...

JA:ko kan mmg mak cik bed!

azataq said...

ooo ko xda ek...nsb bek aku x jadi mai...ngeeeeee

Anonymous said...

aku vote kau duduk male dorm, sebab kau bukan nak apa-apa, kau just nak ada kawan nak share cerite je, kan? kan? kan?!! tido pakai serkop...sahaja.