Wednesday, March 2, 2011

sapa kentut sila bayar tax..mampu?

"awak tahu tak kat New Zealand ada tax ke atas lembu NZ sebab dia kentut"

uols gelak ek..aku pon gelak dekah2 tadik....ape ke ni lawak utk raja lawak bodoh tu ke?bukan ye ini mmg betol..my coll ckp td, so ai google la betul ke x ade tax ni kt NZ?

ada kauuuuuuuuuuuuu..kau ada?ko kentut je ada la kan....ha bayar! pitam la kentut kena bayar, kalau simpan mau matik ketoxikkan lak..haha!mampu?

as we know NZ mmg banyak lembu kan....?so dh banyak lembu banyak la lembu yang mengentut, sooo bila dh ramai mengentut beramai-ramai so gas banyak la kan....jadi bila dah banyak gas so akan jadilah kesan rumah hijau la....kesan rumah hijau ni mcm ada satu lapisan la menebal kat angkasa tu lama2 so kita kat tanah ni macam terkurung la..ngan gas2 menebal ni..kalau lama2 mampus la kan...jadik gas2 kentut lembu ni boleh la menyebabkan global ...ni salah satu sebab la gomen NZ nk ckp, jadik nak tak nak ko kena la bayar tax sebab lembu ko kentut camne la kan nak paksa dia jgn kentut kan...?x kan nak sumbat pakai gabus mcm ko tutup botol lak?hahahaha!
:: ni br betol apply bodoh mcm lembu..muehehehe!::

see?betapa concernnya org pasal bumi ni kan..?kita?suka suki bakar sana sini , sok2 anak cucu ko sesak napas x leh bernapas dok kena sedut gas kentut je ko jawab!

Buyui


2 comments:

azataq said...

aku x dpt bayang kan muka lembu tu menahan kentut...dan aku x dpt bayangkan tuan dia nak mengajar lembu2nya menahan kentut...

buyuiazliana said...

Cher:nok masalahnye kalau sini iyelah beriya la menahan kentut sbb x nak bayar tax kan..?sana ko kentut ke x ke tetapp depa bayar nok..