Friday, March 4, 2011

ni lg sorang kasik bikin aku debar2

wah..debar2 x semestinya uols jumpa org jatuh chenta debar2 ye...mcm2 leh debar2..nak exam debar2..excited pon debar2 ,cuak pon debar2..

debar2 ai ni ha si Mr I ni kasik gua risau la..dh la aritu kisah mek cher koma ai x abis2 risau lg, kena sekali tu kena marah dh Mek Cher dgn ai sbb sibuk sgt..macam lupa diri dia pernah terkangkang x sedar diri selama seminggu, nok..ko igt pesan mak ni baik2 ye..sok2 org tempah lg kek malam2 buto aku amik no tepon dia maki dia..ha tudiah.....

ni Mr I lak..dia cakap next week dia nak operate..omg!!!omg!!omg!!kalau minor ke major ke it's still operation korek tang sana sini gak kan...?risau ok..ai dh la jauh2 ni..adeh la...Mr I tlg la updet ai nanti tau...seriyes sepjg hidup ai ni la dah dua kali ai tgk org terdekat dalam idup ai ditolak masuk pergi operation room, both were my parents..so x cuak ko dengo ada lagi org nak kena tolak masuk OT?cuak kan..?so good luck Mr I even ko cakap ko excited nak operate.."APA KO IGT NI NAK PERGI VACATION KE?" gilo!

so citer pasal Mr I nk operate, si Mek Cher aritu terkangkang koma, then ai reallized kitaorg sume ni dah masuk fasa sakit2..sume kawan2 ai dah sakit sana sini..oh noooo..tua dah ni!x ckp ke ngn jiwa muda ini still nak sakit2 ni?hahaha!

cth kan tadik ai kasik kt Mr I,

Me: ye lah kita dah tua, tadi kan i nak masuk benang dalam jarum sampai ke sudah x boleh, last2 i give up!

Mr I : klasik gila!

Me: aah kan mcm nenek2 x nampak nk masuk jarum

last2 uols ai malas buat la!eee...nak mintak sape tlg masukkan benang x de, kalau zaman dulu kita tlg mak2 kita kan...ni sendr buat pn x boleh..sheesshsshhh!

ke lubang jarum tu kecik benau?Mr I cakap "kalau nak masuk benag tu make sure lah dl lubang jarum tu lagi besau dr benang"

oh Mr I u melegakan hati ai la!hahahaha!

Buyui


3 comments:

azataq said...

masukkan benang dlm jarum mak masih mampu....ngehehehe..operate apa lak mr i ni???

buyuiazliana said...

Cher:baik so salah lubang jarum la kecik sgt..muhehehee!

ala ade la dia operate x perlu la citer kt sini ni bkn blog dia pon..:D

Anonymous said...

hohohoho......

i excited as tak pernah admited! la ni baru nk admited masuk spital. tapi makin dekat makin cuak lak....makin banyak google bout it, makin cuak...so setat pg tadi, i dah stop baca bout it. no way..better x tau, n less cuak...dr tau banyak, and cuaking!