Thursday, January 19, 2012

Kain pelikat lalalalalalalala..

Semalam aku cek email, then nampak satu notification dari twin aku FM . Tag dia berbunyi begini ;

"Tau tak sapa lagi share bday dengan kita? AA.. "

Tu je. Short and simple tapi mindaku meneroka siapalah gerangan yang dimaksudkan. Eh. 

Aku cari la notification dekat FB . Dah tak ada pulak apehal? Maybe FM dah delete. Motif ko delete?

So aku tak puas hati, aku message dia. Beriya! Hahah!

Messageku pula berbunyi begini ;

"Sapa AA tu? Azwan Ali? ".

Dah jadah apa pula Air Asia kan? [kalau sama DOB bagus jugak boleh aku tunjuk IC surat beranak semua untung2 Tony [wah Tony je aku panggei tau] bagi aku free ticket. Duduk kat luggage pun jadilah. Kan?

Sekali twin aku membalas 

"Aaron Aziz".

Waaa!! Bang aaron kain pelikat [panggilan manja aku and Mr I pada bang aaron] bday kita sama la Bang Aaron. Nanti celebrate tu jangan lupa panggei saya dengan FM ye... kain pelikat lalalalalalala..... 

Buyui

1 comment:

Fatin Mraz said...

tiada apa-apa motif mendelete tuh.. sajer..
kejap ada..kejap ilang.. hahha

nway.. dia tahun 1976..