Tuesday, February 2, 2010

ada jalan aku potong kau!!

ini adalah amaran kepada pemandu- pemandu lelaki di SP...wah...takut pulak aku dengan amaran aku sendiri...

oo...mentang- mentang la aku fompuan korang suka himpit- himpit kereta aku ye?mentang- mentang tinggal 5 bulan lesen aku nak penuh korang main himpit- himpit aku ye...oo...mentang- mentang plat aku plat luar korang ingat aku ni tak terer jalan kat sinikah....???jangan kata kereta, motor pakcik gemuk bawak petang tadi pun ada hati nak himpit CLK aku ape hal?eh pakcik [walaupun ko macam muda tapi aku dah hangen dengan ko aku panggil ko pakcik gemsss!!!!] ingat awak tu baru balik kerja tak teringin ke nak jumpa anak bini kat rumah tu?ish ada hati nak himpit aku??such a very the road bully tau...drivers kat tempat besar macam penang or KL pun tak perasan drive macam korang..apa korang ingat nak feeling drive kat new york kah?SP je pakcik gems....padan muka kau aku potong motor kapcai kau tadi...bad people!!

p/s:nak maki depan penakut kan.....haha!

Nurul Azliana aka Buyui

4 comments:

azataq said...

amalkan selalu....

jejaka anggun said...

alah org pompuan mmg x reti bawak keta...


ps: hahaha. saja nak tambah panas.

buyuiazliana said...

JA-mmg nk kena simbah air panas ni...hehe!

Anonymous said...

ala fomfuan kalau bawak keta memang ver der......sokong JA! - Er