Monday, February 1, 2010

congrats...


comey je i rasa gambar ni...oh congrats to you taylor sebab dapat grammy awardsss ni erk...walaupun i pelik la apasal king of leons boleh dapat best record..apasal diorang dapat ha?bukan beyonce yang kira dapat lagi banyak award..sungguh menghairankan..so saya ada pertanyaan untuk juri grammy ni..untung- untung dia baca blog saya ni..dengan ucapan "sir please translate my question yourself and pleasa answer it sincerely"


1. apa beza antara best record and best album?description i tengok sama je..apa beza ha...best record tu pakai piring hitamkah ..best album pakai album gambarkah??hahahaha..


2. apasal beyonce menang banyak sekali dia tak menang best record pulak?


3. tapi apa- apa pun saya suka taylor swift menang..yey!mesti mamat bingai tu bengang kan...?? BEP pun menang gak..yes!!i want you so bad is my only wish...[lagu selalu i nyanyi sekarang ni]


p/s: jawab jangan tak jawab..


Nurul Azliana aka Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

jawapan dr ketua juri...

1. simple. record is for one record (song) in that album. album is the whole album itself.

2. beyonce ala2 siti nurhaliza in our country. we would like to honor other artistes as well so fair n quare la. x mo gaduh2 oke.

3. taylor swift? OMG. she's annoying in a real life u know. we saja2 give her that award to support a young talent (talent ker? talent la dr miley or jonas bros).

buyuiazliana said...

JA- really ke she's annoying?tp kan selain dr ketertiban dia tu suara dia biasa je sebenarnya...apa kata u wat one entry bout her bleh?

bape dia bayar u as ketua juri ni?;P