Tuesday, February 2, 2010

i pad from apple




isk saya sudah jatuh chenta dengan ini i pad..dan seperti kalau macam pergi shopping je apasal kalau aku pegang je mesti barang- barang new arrival?????mimpi jelah Miss B oii ko nak merasa i pad ni...ko ingat ko sapa nak i pad bagai...i phone pon belom mampu....tapi setiap kali google for this new gajet mataku sudeh bling- bling lah......ohh...ku amat gila gajet segala....


p/s: wakil apple saya sudah buat promosi i pad ini adakah saya layak mendapat satu sebagai cenderahati???


Nurul Azliana aka Buyui


2 comments:

jejaka anggun said...

wah!!!! saya pun suker!!!!!!

buyuiazliana said...

JA- kan..?rasa2 uptown or downtwn ada jual tak?