Saturday, February 6, 2010

mata oh mata


perkara-perkara kena elak sebelum tidur malam supaya tak la mata tu terkedip- kedip sampai ke pukul 4 pagi ha...

1. tengok cerita hantu..tu..tu....[pernah dulu tengok cerita dark water kot kat rumah kyn sekali takut nak balik sebab ada scene dalam lift ada hantu..tu..tu..masalahnya aku memang penakut sapa suruh gatai tengok?]


2. baca novel [selalu sangat jadi kat i jugak..tak sabar tunggu ending...so non stop...]


3. main games [i mean PC games..memang melekakan..ada sekali tu tengok- tengok dah pukul 5 pagi]


4. gossip [ini memang critical part..dulu- dulu duduk hostel gosip dengan roomate sampai ke pagi..dah duduk rumah sewa gosip dengan housmate..dah sekarang pulak gosip lagi tapi dengan online mate..sape orang itu?sila angkat tangan..haha]


5. tengok dvd series..memang salah dvd tu tak reti nak stop...i tak bersalah!


i rasa ada lagi..tapi ni la my listing la...sebab - sebab apasal aku tidur lambat...tapi kan...kadang- kadang tu rasa macam nak kena insomnia je...sigh....i loike tidur tau...


p/s: tidur tutup lampu baru best...


Nurul Azliana aka Buyui




2 comments:

Anonymous said...

unbelieaveable.....ko tido lamabt?? but....kalau tido lambat, but then bangun kul 2-3 petang baik tak payah kan??? kan??? -- Er

buyuiazliana said...

MR I-cis!cis!cis!