Thursday, February 18, 2010

new recipe from me

ape ke sengal budak mc d tu kasi aku punya apple pie together-gether with the chili sauce?

"kalau chicken pie ok lagi nok"-shirley cakap tadi.betul!

okeh..dah kasi jangan membazir...kita letakkan sedilit sos ye puan-puan...

emm.. not bad la!korang pernah buat ye..okeh..i ni kampung..mana reti makan pie bagai ni...:(

p/s:nasib kepala aku tak weng-weng!

Nurul Azliana aka Buyui

7 comments:

Anonymous said...

walawei...mana de org maan apple pie with cili sos?? ilang akal aper?? wat lawak lar.....pasni ko leh la campur cili sos dlm coke lak....ahaks...-Er

arep said...

buyui.. mishu.. KB u ols x update blog kenapa?

jejaka anggun said...

bolom ponah lak den buek laie. xpo jap g den cubo.

buyuiazliana said...

Mr I-X org x pernah la aku cuba..aku ltk dlm coke kalau ko ltk mentos dlm coke dl nak?meletopssszzz!!!

arep-KB i sape?kalau org yg sama i pon pelik apesal blog dia i x belh masuk mcm kena block...apasal ha?mishu uols tooo!!

JA-dah cuboo bolum?

Anonymous said...

oit...usah pedulikan blog itu lagik...kite teruskan idup...btw, ur komen kt dah cuboo bolum tu sound so luc.....dunno y...but it luk, n sound so luca! -- Er

buyuiazliana said...

mr I- ko la komen kat komen aku kt org yg komen aku...luca kew...emmm...i loike....:P

Anonymous said...

not bolom la..but cubooooo...cuba sebut banyak kali...ewww......