Friday, September 17, 2010

drama air mata syawal..podah cit!

ha....ni baru ade masa nak hadap belog segala..sampai belog uols pun [yg mana rajin hapdate tu] ai amik masa setgh jam sorg nak baca..tu dalam kata raya x raya sgt tu..tu pun separuh nyawa org dtg umah tu uols..belum lg kau beriya nak raya..kalau la beriya nak raya..mau aku mati terkangkang tepi jalan aku rasa..coi!!

maybe sebab sibuk dgn preparation my bro's engagement sama kot..so almost all relatives turun sama kot..itupun br setgh..belum plus yang SEMAK,SENTAP,MUKA MACAM VAVI,MACAM BERUK, sesat jalan lagi x join tu..itupun pihak perempuan pon dh terkejut amik ko..spi sepuluh bijik kete datang minang!kalau aku la jd diaorg baik aku carik kadi je terus mudah cerita..

sibuk nak prepare engagement lagik, raya lagik, mana nak hapal jawapan "kakaknya bila pulak.." , nak tahan tgn dr melempang lagi, nak thn mulut nk maki je kumpulan2 semak lg...[isk geram ni..tp sori la ai can't reveal everything's here..nak jaga status kitaorg sama... sebab we don't fight with pigs cos when you fight with a pig you both get dirty - but the pig likes it..] see?

so here are some of the pics..enjoyis..
:: akhirnya pipi gebu dua2 anak2 hekan ini berjaya ku kunyah..yeye!modal?x mahal...hanya berbekalkan sebungkus oreo saje :: ::with future besan [giler tetb aku lak jd besan2..haish!]::


::wif some of peramai majlis..best!!::

p/s:ini adalah entri ptt last week..tp server lembab arini br leh publish..isk isk..SELAMAT HARI RAYA UOLS!!

Buyui




2 comments:

jejaka anggun said...

pic yg last tuh pose dikir barat ker apa?

buyuiazliana said...

JA-lebih kepada dikir timur