Thursday, September 30, 2010

keeping up with B Kardashians

ni cerita ai wif anim semalam

anim:nasib la kita ni masa sekolah dulu x la hot stuff sgt [apenyer sgt..mmg x hot langsung!] ..kalau x aku rasa kita x masuk U dah..mesti lepas sekolah org terus pinang kita [no offense erk]

me:eh!aku rasa kita bukan terus kena pinang..aku rasa tah2 sekang ni kita ade dh reality tv sendr mcm ala2 simple life..ko jadik nicole richie aku jadik paris hilton!

anim:ha boleh...ok la aku ade anak aku mcm nicole ko amik paris [cherly sorry paris is taken..hahahaha!]

wah..!verangan kan nk jadik celebrities katanya...ye lah cuba uols tgk the kardashians..dr org2 biasa je kan...kan ...kan..?ai rasa kalau diaorg takde reality show tu tah2 sekarang ni ko niaga kebab je kat pasar malam jalan TAR..haha!

p/s:kim kardashians bersmokey eyes merata pergi sekoq x komplen..cuba aku buat?mau orang kata gilo pg ptg siang mlm smokey eyes jek!

Buyui

7 comments:

haniQaseh said...

nice entry

haniQaseh said...

nice entry

azataq said...

bila ingat kardashian team tu..teringat plak aku ngan kakak aku...adik aku..n mak aku..mmg cukup forum kan...miahahahaha...ouwwhh...depa mmg dah setat meniaga dr sebeblum ada reality show lg nok..mmg dah buka smooch tu dah...

Pasal paris tu...oh mak x kesah setakat ko nak pakai verangan jer...hahahahahaha

buyuiazliana said...

hani:tq n enjoy reading!!

cher:cetttttt...

FATIN MRAZ said...

mmg enjoy reading!

jejaka anggun said...

kabel dia bagus.... bapak dia lawyer celebrities, bestfren dia ryan seacrest, producer citer tuh. marketing x hengat kat fox n E tuh sebab la dorang berjaya.

cube kalo antar kat RTM... ada org nak tgk ker?

buyuiazliana said...

kan...?sbb tu penting kalau jd kawan baik celebrities tp make sure la ko kawan baik dgn celebs luar kalau mesia je x jalan la..muehehehehe!

jangan kata diaorg RTM x mau..muka kita pon belom tentu lg RTM nak...haha!