Wednesday, September 1, 2010

bulan islam dan hari ini

isk isk la..abah ai tadik suruh ai cekidaut tarikh yang nak diambik utk majlis tahun depan nanti kena ke x dgn bulan islam pulak....satu kerja pulak..camni ayat dia "tgk sat kena tak tarikh tu dengan bulan islam..?" terus pappp ai terigt citer kuch2 hota hai yang part sami kena telek tarikh tu sesuai ke x..eh!x kan pulak aku nk feeling2 sami tu..coi!!tapi thanx to ini la...banyak membantu siap ini juga sebab boleh cek terus kena x dengan cuti skolah..ala abah ni bukan semua bulan islam baik ke..eh!tatau la aku ni keje2 ni..

tadik RJ cerita anak sedara dia umo darjah 4 tetb cakap "angah dh tau ape itu SEX" dengan kompidennya menyebabkan mak dia dgn makcik dia mcm rasda nka telan biji mata sendiri...tau ape yang dia paham "SEX tu SEDIH" ohh...SAD...tp org sini ade ascent kan..so bunyik sudah kelain..haish kasik saspens sajek la...

p/s:budak2 sekang ni jgn dibuat main la...advance terlebih!

Buyui

3 comments:

FaRiHa said...

hahaha..baru teringat kak N oi,,bile org tganu pronuonce sex tu, mana kuar bunyi X, kuar huruf K..dari sex ke sek

jejaka anggun said...

cik buyui nak menikah dah ka? ker bapaknya yg dah nak menikah nih?

buyuiazliana said...

fa-kan??

JA-kedua2 jawapan anda di atas adalah salah..[ai tunggu nate archibald minang ai...oucch!!]