Tuesday, August 9, 2011

feeling google sangat

aku nak list down amal apa aku buat [amal la kan tolong org] bulan baik ni:

1. Bila aku jadi macam pembaca intisari rancangan bila Mr I tanya "Bosanlah, hari ni ada cerita apa". Buat aku feeling macam Christine Ling sangat yang baca intisari rancangan TV3 dolu-dolu.

2. Tetiba ada orang datang tanya " Kalau nak pakai Iphone4 dengan Celcom ni macam mana ?", ni buat aku feeling macam aku ni front counter Celcom.

3. Kawan aku pulak Whats App " nak set FB kat Blackberry camne?"

4. Kawan aku jugak tanya "Kalau pakai Android kena ada broadband erk?"-aku samsung tabs tu pun x pernah sentuh.

5. Coll aku pernah tanya "Camne nak lock/unlock BB?".

Kaunter pertanyaan serbaguna sangat kan aku ni? Ha nak tanya apa lagi, aku nak pahala ni tolong orang.

Buyui

5 comments:

azataq said...

tahniah..kerana menolong org yer..ngahahaha....

buyuiazliana said...

cher: ada banyak lg nok mcm tourist agency tanya aku nk p China bape?Vietnam bln 12 ni ok ke p jalan sana? igt aku google maps?!

jejaka anggun di bulan ramadhan bulan yang mulia said...

ada sesiapa tanaya kenapa shaz johar tuh anggun sgt x? mesti ada.... jgn tipu...

buyuiazliana said...

cher : arini pn ade gak pg2 kena tlg bayar bill dah mcm kerani aku rs..

JA: ada...tp dia mcm pc la byk sgt google dia hang and stuck kan?mcm tu la aku kena bila diterjah soklan anggun ko tu

Anonymous said...

tolong tak hekhlas!!!!!!