Tuesday, October 11, 2011

My very first entry


Masa aku dekat Bangkok haritu, aku tak berapa nak ada masa menganga depan laptop sangat, memang ada wifi, tapi masa dan aku sama tak reti ke, laptop aku bangang ke nak connect kat wifi yang maha slow tu so aku malas nak hadap blog, baca blog orang dan cek komen2 for my entry. Aku just on twitter for updating and tu pun kejap2 je. And kebetulan dua hari sebelum balik laptop yang aku pakai for almost 4 years dah kojol. Sekarang admitted dekat hospital and hopefully dia cepat sembuh sebab aku percaya laptop ni ada 7 nyawa. :P

So masa aku menyangap dekat KLIA haritu barulah sempat aku nak cek blog and check for the comments coming trough. Terkjuit ha aku ape kehal la banyak nau komennya lebih dari biasa [pada aku lebih dari 5 for one entry tu banyakkk la tu] aku bukan femes maka aku sedar diri. Tak kisah tak komen pun tak pe, dari letak komen tapi tatau nak tulis ape2 mulalah lari dari tajuk [macma ape aku nak buat sekarang-lari dari tajuk asal]

Ini semua sebab si twin aku ni dia letak link My Very Fisrt Entry . Ramai la menjengah because of her. Thanx twin. Tetiba ko macam promote aku lak. Hak hak hak. Buat2 la selalu. LOL.

And aku sendiri pun baca la entry pertama aku tu. Baca sendiri senyum syok sendiri. Ayat aku masih pretend to be nice and sweet. Eceh. Hak tui!

Nak kira tu tahun 2008 tak silap aku. Nak dekat 4 tahun dah wei. How time flies kan?

Kepada sesapa sudi pergilah jengah di sini.

Buyui

2 comments:

F A R Y N said...

aku nak keychain menatang kayu tu.....
hahaahhaaa

buyuiazliana said...

Faryn : on the wayyyyyyy..... :)