Saturday, March 27, 2010

earth hour ..lupakah?


perasan tak ramai orang berhiya kempen pasal earth hour tahun ni ..apasal ha?jadi di atas dasar tanggungjawab dan nilai-nilai mulia yang menebal dalam diri...cewah-cewah..dah macam ahli politik ni ape hal la plak..kes ubat selsema weng-weng tak habis lagi ke?saya dengan sembah takzim merapat sembah..haish merepek!!jomla tutup lampu semua malam ni oke..sejam je from 8.30-9.30pm ...ala...AF tu esok pon ada boleh ulang..marilah mari...


p/s:ohh di kesempatan ini ai nak ucapkan happy birthday to aju..walau di mana kau berada...dengan soalan bukan ucapan ye....[betul ke kau pakai cooper?ke propa je?]



Buyui




2 comments:

jejaka anggun said...

so... Astro x stop kan rancangan utk one hour ker?

buyuiazliana said...

JA- setau ai last year x..this year x tau ..kalau ade lama dh dia pukul canang..