Wednesday, March 31, 2010

take care

ai think semua orang mesti dah tahu dah kan berita pasal din beramboi?terkejut sangat kan..?and harap-harap dia cepat sembuh seperti sedia kala...

semalam ada borak kejap with H on YM..dia ada la cerita pasal a friend to a friend dia [lama tak sebut macam ni] pernah kena virus kencing tikus tu...and disyaki dari makanan..means makanan tercemarlah kan...and kebetulan orang tu makan di salah sebuah kedai mamak...so just nak remind la...memang sapa-sapa suka makan dekat luar bukan "makan luar" ye...hati-hatilah..kalau nampak seekor binatang yang u all sendiri confius anak kucing ke tikus ke..better elakkanlah..kang tak pasal-pasal elok=elok hari ni boleh ketawa riang ria esok-esok..??nauzubillah..

tapi back to basic la..ajal maut di tangan tuhan

p/s:saya mahu cuti!

Buyui

4 comments:

jejaka anggun said...

penah x gi kedai mamak yg xder chipmunks? eh silap. tikus sebesar rimau?

buyuiazliana said...

JA-ha???mamak mana tu...tu mesti pelaris mamak tu sebenarnyer..

Anonymous said...

kena komen gak..nanti dikata tk baca...walau letak "der..."

buyuiazliana said...

mr I-ape der..ko la very der...;p