Monday, March 22, 2010

random sajork

hello...kita kembali bersiaran..this time memang macam banyak je nak membelog tapi sebab tak nak nampak kusyuk sangat la asek membelog kerja tak mula-mula lagi...so ai summarize sajork..

1. mula-mulahari tu nak cedok blog cherly pasal orang kat FB suka benau guna nick name lepas tu request friend perasan sangat orang kenal dia orang...kalau profile letak gambar sumbing dia orang tu at least kenal jugak..ini letak gambar anak..yang tak boleh blah tu letak gambar celebs....adoi...feeling celebs sangat...

2. happy sangat sebab dapat lepak with Mrs A and Miss R last week...ambik sampai petang baru nak balik..so geng convent sapa pulak lepas ni nak jumpa?

3. even baru dapat big flat screen monitor together with PC ..huh..ada aku kisah?ai nak jugak pakai lappy..dan demi feng shui [padahal tak nak kasi orang nampak apa aku buat dalam bilik ni] ai ubah suka hati perabot dalam office ai ni...padan!

4. pelik lagi ni tak hilang apasal big boss letak macam nick name dalam email dia tadi?nak suruh ai add dia dalam FB?oohh...saya mana ada FB?FB tu apa boss?;P

5. semalam jumpa budak sebijik macam chibi maruko chan..bila tanya bapa dia [memang orang jepun la] cerita chibi tu memang cerita kat area kampung dia..pingsan!



p/s:this weekend nak jimba mana pulak ha?

Buyui

2 comments:

jejaka anggun said...

cerita chibi tuh apa?

buyuiazliana said...

citer budak umo 5 thn kt jepun..mcm sin chan pompuan laaa....