Wednesday, March 17, 2010

MALAS

ai tak tahu la apa korang rasa..tapi ai meluat la lagu baru ke$sha yang baru tu...blah blah blah...macam malas je nak nyanyi..ke konsep dia memang macam tu?macam nak lempang je rasa...wah voley?

cari la sendiri kat you tube ok..sebab lagu macam malas nak nyanyi ai pun malas nak google vid clip dia..

p/s:layan sangat carry out by JT and Timberland..aqil ridhuan jom pergi club!!haha![mati statement ni mak dia dengar]

Buyui

3 comments:

jejaka anggun said...

baru dengar kejap tadi.... x best sgt ah. cam nak tiru gaga punyer style pun ada gak..

azataq said...

stetment tu yg mati..bkn org..hahahaha...mak pon x leh blah lagu kesha ni...tiktok tu pun sebab dgr lagu jer..kalau tgk video cam hampeh

buyuiazliana said...

JA-nyampah ngn gaya dia nyebut blah2 tu...haish...

cherly-mak aqil ni kasik la kan...ko srh dia jemput aku tunggu kol 11 kang erk...friday nite ni...weeehooo!!!!