Wednesday, March 10, 2010

laporan kaji cuaca

memang betul telahan saya...ramai beli air cond sempena pesta musim panas kali ini..ini terbukti dari hasil siasatan bersama Kak Shima [saje nak bagi nampak aku muda] tadi semalam ramai betul orang beli air cond termasuklah beliau.

Kak Shima memaklumkan bahawa tauke kedai air cond cakap punyalah ramai orang beli air cond sampaikan ada sorang customer tu dah 5 hari tak boleh tidur sampaikan dia tidur dalam kereta sebab panas...mak aii...tauke ni propa ke sebab nak promote suruh Kak Shima beli??

Saya pun memaklumkan di "negara" saya duduki sekarang pun panas juga tetapi tak sepanas negara saya duduki dahulu. Mungkin kata Kak Shima negara bercirikan islam kurang panas berbanding negara yang tidak bercirikan islam..iye ke?

p/s: jealous kat Kuching hari- hari hujan-laporan dari Mrs J

Buyui

6 comments:

jejaka anggun said...

ntahla... rumah ai sejuk jer.... mungkin telah ditakdirkan utk menjadi ahli syurga. allahualam.

buyuiazliana said...

JA-katanyer...ke sbb selalu tgk halaqah kt tv9 kan??alhamdulillah...

azataq said...

no komen...muahahahaha...yg aku makin panas sbb laki mak pun sebok dok service ekon org...isk isk iskk

buyuiazliana said...

cherly-nampak sgt rmi org nk pki ekon sekang nok....

azataq said...

kan...aku pon rjn je menapak kat umak mak mentua ai...[sb ada ekong...plus..guna ekon situ..x perlu byr bil..muahahaha]

buyuiazliana said...

rumah sendiri pasang je la...